Dj Jean bestolen van cd’s

Dj Jean was afgelopen weekend slachtoffer van een opvallende beroving, zo vertelt hij aan AT5.

Jean kwam er op de terugweg van een sessie in Club Air zaterdagnacht achter dat zijn telefoon was gestolen en sjeesde “als een haas” terug. Terwijl een vriend in de auto op hem wachtte rende hij Club Air binnen om te zoeken. Ondertussen vond zijn vriend toch de telefoon in de auto en rende hem achterna.

“Toen waren we nog redelijk opgelucht”, laat Jean weten. Maar dat duurde niet lang. Bij terugkomst trof de dj zijn auto aan, omsingeld door politie en ME busjes. Een taxichauffeur had melding gemaakt van een auto met daarin twee gemaskerde mannen die met hoge snelheid richting het Rembrandtplein reed.

Jean begrijpt de verwarring over de maskers. “Het thema was circus in de Air dus mijn vriend had zijn gezicht geschminkt”, legt hij uit. De bekende dj werd gelukkig herkend door agenten. “En het werd al snel lachen, gieren brullen.”

Totdat Jean weer in zijn auto stapte, waar hij erachter kwam dat zijn platentas was gestolen. Een ramp, want van veel voor hem waardevolle classics heeft hij geen back-ups. Die had hij wel op een usb-stick, maar die was eerder in het jaar al gestolen. “Tien jaar historie die eventjes zomaar verdwijnt.” Samen met agenten vond de artiest wel zijn sleutels en pinpassen terug, maar de cd-map is onvindbaar. Een ‘bizarre’ nacht, aldus de dj.

Jean laat het er niet bij zitten. Hij looft 1000 euro uit voor diegene die hem de cd’s terugbezorgt. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten