‘Murray met de Kerst vrij’

Conrad Murray, de dokter die Michael Jackson een fatale overdosis gegeven heeft, komt wellicht na een jaar alweer op vrije voeten. Dit meldt The Sun.

De advocaten van de 59-jarige lijfarts proberen hem rond Kerst vrij te krijgen, vooral omdat de gevangenissen in Los Angeles overvol zijn. Ze hebben een motie ingediend waarin gevraagd wordt zijn vier jaar cel om te zetten in een taakstraf.

Murray, die zijn gevangenisvleugel deelt met moordenaars en drugsbaronnen, werd onlangs naar het ziekenhuis gebracht met een mogelijke bloedprop.”Ik hoop dat Conrad vrij krijgt voor Kerst”, zegt Valerie Wass, de advocate van de arts.

Belachelijk

“Het is belachelijk dat hij hier al een jaar zit. Hij is niet gevaarlijk, gewelddadig of het type dat je van de straat moet halen om hem te straffen. Ze hebben al zijn medische licentie afgenomen, daarnaast is deze zaak een verspilling van kostbare tijd voor iedereen.”

Michael Jackson werd in 2009 in zijn huis dood aangetroffen. Murray had hem een overdosis propofol gegeven, waaraan ‘Wacko Jacko’ overleed. De lijfarts werd in staat van beschuldiging gesteld voor onvrijwillige doodslag.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten