‘Estelle ten huwelijk gevraagd’

Estelle Cruijff is nog niet officieel gescheiden van Ruud Gullit, maar dit zou haar nieuwe vlam Badr Hari er niet van hebben weerhouden om de blondine ten huwelijk te vragen. Dat schrijft Story. In een interview vertelt de vader van Estelle, Henny Cruijff, dat hij het niet leuk zou vinden als ze zouden trouwen.

“Maar uiteindelijk is het haar keus. Als het al zover komt”, aldus vader Cruijff. Hij zou er wel vrede mee kunnen hebben, maar het lijkt hem beter dat zij dan niet meer de achternaam Cruijff gebruikt. “Kiest ze wel voor onze familienaam, dan zal Estelle daar voorzichtig mee moeten omgaan.”

Henny kan zich trouwens niet voorstellen dat het gerucht dat de twee gaan trouwen echt waar is. Maar volgens Story beweren verschillende bronnen dat Hari het aanzoek heeft gedaan omdat hij aan Estelle wil laten zien dat hij haar altijd trouw zal blijven.

Volgens de broer van Johan Cruijff is zijn dochter behoorlijk veranderd de afgelopen tijd. “Ik vind trouwens wel dat ze er erg slecht uitziet. Je ziet dat het aan haar vreet. Ik herken soms mijn eigen dochter niet meer.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten