Evan Rachel Wood gaat trouwen

Evan Rachel Wood staat op het punt te gaan trouwen. De 25-jarige actrice en haar verloofde Jamie Bell werden dinsdag gespot terwijl ze een huwelijkscertificaat aanvroegen in Beverly Hills. Dat meldt RadarOnline.

Er gingen lange tijd geruchten dat het stel zich vorig jaar had verloofd, maar Wood en Bell weigerde het nieuws ooit te bevestigen. Een fotograaf legde de twee echter dinsdag vast bij een huwelijksbureau. “In eerste instantie herkende ik ze niet. Het leek gewoon een verliefd stelletje, maar toen ze elkaar zoende zag ik dat het Evan en Jamie waren. Ze zagen er dolgelukkig uit”, aldus de fotograaf.

De Mildred Pierce-ster en de 26-jarige Britse Billy Elliot-acteur leerden elkaar kennen in 2005 tijdens de opnames van de videoclip voor Green Day’s Wake Me Up When September Ends. Een jaar later gingen ze echter alweer uit elkaar.

In 2010 besloten de twee hun relatie een tweede kans te geven, nadat Evan haar relatie met rocker Marilyn Manson verbrak. De eerste geruchten van een verloving tussen Evan en Jamie deden in januari de ronde. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten