Evert Santegoeds ‘media-adviseur Badr Hari’

Evert Santegoeds is volgens Quote media-adviseur van Badr Hari. Dat is te lezen op de website van het zakenblad.

Na de mishandeling van zakenman Koen Everink zou de showbizzreporter een bevriende marketingstrateeg hebben gevraagd om mee te denken over een mediastrategie die de schade voor vechtsporter Badr Hari en zijn nieuwe vriendin Estelle kan beperken.

De strateeg, Adrianus Theeuwes, schetste daarop volgens Quote twee scenario’s. Het eerste plan kreeg de naam ‘Onvoorwaardelijke liefde’. Hierin wordt beschreven hoe Estelle haar vriend kan presenteren als de man die zij zo lang miste, “als een family man die leuk met kinderen is, en hoe ze in de relatie een hele andere kant van Badr heeft leren kennen.”

Tegenaanval
Bij het tweede scenario, ‘Tegenaanval’, wordt geopperd om Everink in een kwaad daglicht te stellen. Hij zou tijdens Sensation dronken en high mensen hebben beledigd en gestompt. De twee scenario’s staan in een document in handen van de Quote-redactie. Theeuwes adviseert hierin om voor scenario 1 te gaan. Santegoeds werkt daar “vrolijk aan mee”, aldus Quote. Dat zou volgens het zakenblad blijken uit artikelen van zijn hand in De Telegraaf.

Van wie Quote de documenten kreeg, schrijft het blad niet. De redactie vond de stukken naar eigen zeggen woensdagochtend op een bureau.

Evert Santegoeds bevestigde woensdag tegenover BuzzE dat hij als vriend van Estelle heeft meegedacht over hoe hij de schade voor haar kon beperken. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten