Ex-manager Britney zoekt nieuwe job

Na Britney Spears heeft Sam Lufti het gemunt op een andere Amerikaanse ster, Lindsay Lohan. Hij wil dolgraag voor haar werken, schrijft RadarOnline, maar LiLo moet niks van hem weten.

Sinds de pr-agent van Lindsay Lohan het vorige week voor gezien hield, probeert Sam wanhopig om Lindsay’s aandacht te trekken. “Maar ze heeft zijn telefoontjes en sms’jes niet beantwoord”, aldus een insider. “Lindsay wil niks te maken hebben met Sam. Ze vertrouwt hem niet.”

Lufti, die claimt dat hij de manager van Britney Spears was, haalt momenteel veelvuldig de entertainmentmedia omdat hij een rechtszaak tegen de zangeres en haar ouders heeft aangespannen wegens contractbreuk. Hij vertelde in de rechtszaal hoe Britney worstelde met een drugsprobleem.

Volgens Lindsay Lohan heeft Sam absoluut geen verstand van de entertainmentwereld. Sam zelf denkt daar heel anders over. Behalve op de actrice heeft hij zijn pijlen ook gericht op de dochter van Michael Jackson, Paris. “Maar waarom zou een volwassen man in contact willen komen met een 14-jarig kind?”, vraagt een andere bron zich af.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten