Fajah baalt van afgeblazen marathon

Fajah Lourens vindt het vreselijk dat de marathon van New York niet doorging. Op Facebook uit ze haar frustratie.

Fajah was al een poosje bezig met trainen voor de marathon en dus was het vervelend dat het hardloopevenement op het laatste moment werd afgelast in verband met de orkaan Sandy. “Shit happens for a reason maar de reason van deze shit kan ik me nog ff niet bedenken”, schrijft de 31-jarige actrice en dj.

“Wekenlang niet gedronken en nu zit ik hier in NY vandaag nog ff een klein vermogen aan nieuwe Nike gear uitgegeven en dan hoor je dat de hele marathon niet door gaat!”, gaat ze verder. Fajah hekelt de timing van de afgelasting. “Begrijpelijk als er nog lijken aan spoelen en de halve stad zonder stroom zit maar hadden ze dat twee dagen terug niet kunnen besluiten?”

De tirade kwam Fajah op nogal wat kritiek van haar fans te staan. “Kom op, stop met klagen en doe iets om de door de storm dakloos geworden bevolking te helpen. Dat zou je meer sieren”, vindt een van hen. “Och arme, heb je werkelijk een klein vermogen uitgegeven aan Nike gear? Wat erg. Is veel erger dan 40.000 dakloze amerikanen, hm?”, zegt een ander spottend.

Lourens vindt dat ze verkeerd wordt begrepen. “Dit heeft gewoon te maken met de economie hier. 20.000 mensen hierheen laten komen voor niks!”, legt ze uit. “Ik heb heel duidelijk gezegd dat ik het snap het niet door gaat, maar dan had ik niet hier naar toe hoeven komen! ”

(BuzzE)

 

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten