For sale: een date met McCartney

Voor fans van Sir Paul McCartney die hem dolgraag willen ontmoeten, is er nu een kans. Goedkoop is een date met de ex-Beattle helaas niet. Via de online veilingsite Charitybuzz werd al ruim 30.000 dollar geboden. Wie er nog meer geld voor over heeft, kan nog zes dagen bieden.

Charitybuzz biedt uitkomst voor wanhopige fans die hoe dan ook eens persoonlijk met hun idool willen kletsen. Allerlei sterren bieden hun gezelschap hier aan in ruil voor betaling. De opbrengst gaat gewoonlijk naar een door hen uitgekozen goed doel. Sir Paul selecteerde een organisatie voor patiëntenzorg en medisch onderzoek, City of Hope.

Momenteel is het afspraakje met de zanger een van de meest gewilde en daarom duurste op de site. De tieneridolen van One Direction hebben tot nu toe 7.500 dollar opgehaald, Justin Bieber 5.250 dollar en Russell Brand een magere 800 dollar.

Het bedrag valt echter in het niet vergeleken met de 255.000 dollar die in 2011 werd neergeteld voor een dagje met Bill Gates. Dat jaar haalde Oprah Winfrey 105.000 dollar op en Sir Paul zelf ruim twee keer zoveel als nu: 70.000 dollar.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten