Geen Hollywood-droom Anna Drijver

Ze maakte al eens een uitstap naar het buitenland voor de Italiaanse film Il Nostro Amico Walter. Maar dat betekent niet dat Anna Drijver nu droomt van Hollywood, vertelt de 29-jarige actrice aan Grazia.

“Ik vind het leuk om in een andere taal te acteren en ben met een televisiefilm in Duitsland bezig. Hollywood? Mwah. Ik heb geen zin om achteraan te sluiten in een rij van tweehonderdduizend acteurs. Misschien zou ik eens wat vaker auditietapes moeten insturen, maar ik schrijf net zo lief aan mijn tweede boek.”

Op liefdesgebied heeft Drijver ook geen grootse plannen. Ze woont samen met acteur Benja Bruijning. Maar trouwen wil ze niet. “Mijn ouders zijn nooit getrouwd, maar wel al 37 jaar samen. Ik ken ook niet zo veel getrouwde mensen en ben zelden op een bruiloft geweest, dus ik snap nog steeds niet zo goed wat dat inhoudt.”

“Voor veel vrouwen is het de mooiste dag van hun leven. Ik mis dat gevoel. Dat weet Benja. Dus waarom zou hij een aanzoek doen? Krijgt hij straks ‘nee’ te horen, haha. Ik vind het al een hele stap dat we samenwonen. Dat getuigt van liefde en vertrouwen in je relatie.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten