George Clooney kan ook zingen

George Clooney is van vele markten thuis. Dat hij kan acteren is bekend, net als zijn liefde voor espresso, maar nu blijkt hij ook nog een redelijk toontje te kunnen zingen. In duet met niemand minder dan Neil Diamond, trakteerde George de gasten van een liefdadigheidsfeest in Los Angeles op zijn tot voor kort verborgen talent.

De Hollywoodster was eregast op het benefietgala, waar hij een prijs voor zijn humanitaire werk in ontvangst nam. Vervolgens zong hij volgens Hello Magazine mee met Neil Diamond, toen deze zijn hit Sweet Caroline ten gehore bracht. Één van de enthousiaste toeschouwers was George’s vriendin Stacy Keibler. Ook Desperate Housewives-ster Nicollette Sheridan, Carmen Electra en Nicki Hilton waren van de partij. De vrijgevige gasten doneerden in totaal 2,5 miljoen dollar tijdens de feestavond, die werd georganiseerd voor kinderen met suikerziekte.

In 2000 werd George’s zangtalent nog onvoldoende gewaardeerd door de makers van de film O Brother, Where Art Thou. De acteur had hard geoefend op de liedjes uit de komedie, maar deze werden uiteindelijk nagesynchroniseerd.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten