Georgina steelt Mannenharten

Daan Schuurmans, Barry Atsma en Georgina Verbaan zijn volgend jaar te zien in de romantische komedie Mannenharten. Dat heeft distributeur Dutch FilmWorks vrijdag bekendgemaakt.

Mannenharten gaat over vijf stadse mannen die samenkomen in een sportschool. Onder hen een verlegen type die zoekt naar een vrouw waarmee hij zijn leven kan delen, maar ook een succesvolle womaniser, gespeeld door Atsma. “Het publiek kent me vooral van drama’s en thrillers, dus een lekker luchtige romkom is een ontzettend leuke kans om eens wat anders te laten zien!”, zegt hij daarover.

Naast Barry en Daan worden de mannelijke hoofdrollen gespeeld door Jeroen Spitzenberger, Teun Kuilboer en Fabian Jansen. Vrouwelijk tegenspel krijgen ze behalve van Georgina ook van Katja Herbers, Hadewych Minis, Liliana de Vries en Sanne Vogel. De regisseur is Mark de Cloe. De film wordt geproduceerd door Alain de Levita van NL Film.

Mannenharten is gebaseerd op de Duitse bioscoophit Männerherzen. De Nederlandse film draait in november 2013 in de Nederlandse bisocopen. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten