Gers rapt nog steeds zoals vroeger

De nummers van Gers Pardoel scoren goed in de hitlijsten, maar volgens de rapper is hij door dit succes niet veranderd. “Ik schrijf nog steeds zoals vroeger. Over dingen die me echt raken”, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

Zo rapt hij in een van zijn nieuwe nummers over de periode nadat zijn moeder op 47-jarige leeftijd aan kanker overleed. Gers vertelt dat hij toen veel boosheid in zich had. “Ik keerde me van mijn vader af, helemaal toen hij een nieuwe vriendin had. Ik vond hem maar een klootzak dat hij dat deed. Terwijl hij alleen maar probeerde om weer gelukkig te worden”, aldus de 31-jarige Brabander. Achteraf gezien vindt Gers dat een hele ego├»stische gedachte.

“En toen kreeg mijn vader een hartaanval. Ik verweet het mezelf. Ik voelde me schuldig, kon mezelf wel voor mijn kop slaan.” Daarom heeft de rapper besloten om in een nieuw nummer te vertellen dat het hem spijt. “Ik heb het wel van me kunnen afschrijven.” Toen hij zijn vader daarna belde om te vertellen wat hij had gedaan, vertelde hij hem dat hij zich niet schuldig moest voelen. “Dat luchtte me wel op ja. Maar ik kon niet eens zoveel terugzeggen. Veel te veel gevoel.”

Over het zakelijke geschil met zijn vorige management maakt Gers zich niet veel zorgen. “Ze willen 65 duizend euro van me, maar dat klopt niet. Voorlopig heeft de rechter veertienduizend euro toegewezen”, zegt Pardoel. “Ik maak me niet te druk. Ik heb een heerlijk leven, doe wat ik fijn vind, heb een dikke auto, een heerlijk huis en goed te eten en te drinken.”

“Sterker, als ik een contract zou kunnen ondertekenen waarin ik me levenslang zou vastleggen om dit te kunnen blijven doen tegen deze voorwaarden, dan zou ik dat meteen doen”, vervolgt de rapper.

(BuzzE/redactie)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten