Gezinsuitbreiding voor Michael Lohan

Michael Lohan is inderdaad de vader van de 17-jarige Ashley Horn. Hij gaf onlangs een DNA-monster af bij het Amerikaanse televisieprogramma The Trisha Goddard Show. En de uitslag was positief, weet TMZ te melden.

Achter de rug van zijn ex-vrouw om heeft Michael Ashley in 1995 verwerkt. Ashley’s moeder Kristi Horn beweert al heel lang dat Michael de vader is. Ze probeert hem al jaren te laten betalen voor de opvoeding van hun dochter. Maar Michael ontkende altijd er iets mee te maken hebben.

Binnenkort wordt het nieuws in de NBC-show bekendgemaakt, maar het programma is al opgenomen. Te zien is dat Kristi Horn na de bekendmaking direct in tranen uitbarst, Michael kan het nieuws niet geloven. Hij staat op om zijn nieuwe dochter, die hij voor het eerst ziet, te omhelzen, maar daar moet zij niks van weten. Ze schreeuwt: “Nee, nee nee!”

Michael heeft al vier kinderen met zijn ex-vrouw Dina, waaronder de 26-jarige actrice Lindsay, en verwacht binnenkort een baby met zijn 29-jarige vriendin Kate Major. Ashley heeft geen behoefte aan Michael als vader. “Ik wil sowieso geen deel uitmaken van de ontspoorde Lohan-familie.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten