Hans wil niet samenwonen

Hans Breukhoven wil niet meer samenwonen, vertelt hij de Telegraaf. Ondanks dat hij een nieuwe liefde heeft in Londen, waar hij sinds deze week woont, blijft hij liever alleen.

“Ik voel me, na alles wat ik heb meegemaakt, prettiger wanneer ik lekker alleen blijf”, aldus de zakenman. Hans wil weinig kwijt over zijn nieuwe vlam, behalve dan dat ze het goed kan vinden met zijn ex Connie. “Ik wil dit een kans geven. Connie heeft haar al wel ontmoet en het klikte heel goed tussen hen.”

Hans vertrok definitief naar Londen omdat hij terug de anonimiteit in wilde. De druppel voor dit besluit was volgens hem de inbraak in zijn villa in Wassenaar. Die werd in december 2010 gepleegd door Mohamed K., ex-vriend van zijn adoptiedochter Constanza.

Ook zegt hij nu dat hij toch al veel tijd doorbracht in de Britse hoofdstad. “Ik sliep nacht na nacht in hotels. Wel tien dagen in de maand. Het leek me daarom niet meer dan logisch hier een huis te gaan zoeken om er permanent te wonen. Ik denk dat het heel goed voor me is dat ik deze nieuwe start heb gemaakt.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten