Hans Klok wil niet opscheppen…

Met zijn show The Houdini Experience tourt hij vanaf donderdag door Nederland. En volgens Hans Klok wordt het spectaculair. “Ik wil niet opscheppen, maar wereldwijd zijn er een stuk of vijf toonaangevende illusionisten en daar ben ik er één van”, zegt de Klok in dagblad Sp!ts.

Hij deed shows over de hele wereld, en dan is de overstap naar Nederland best groot. Zeker omdat bescheiden zijn niet overal werkt. “Dat is een les die ik in Amerika geleerd heb. Als je daar bescheiden bent, nemen mensen je niet ook serieus.”

Maar Nederland is anders. “Ik weet dat ik hier als persoon niet honderd procent gewaardeerd word. Terwijl ik laatst toch een show heb gedaan met Rihanna nadat Kate Moss mij bij haar getipt had. Op dat niveau zit ik. Maar weet je, als mensen mij maar waarderen om wat ik doe en de zalen zitten vol, dan is dat een groot compliment. Dat ze Hans Klok met een knipoog bekijken … tja, dat doe ik zelf ook. Ook ik vind die YouTubefilmpjes waarop mensen mij met een föhn in de hand nadoen leuk.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten