Heidi was een big spender

Heidi Montag heeft onthuld dat zij en haar man Spencer Pratt ruim een miljoen dollar hebben verbrast in het begin van hun carrières. De 26-jarige Amerikaanse tv-persoonlijkheid zegt tegenover Hollywood Access zich te schamen voor hun overvloedige gedrag destijds.

Montag, die bij de ouders van haar echtgenoot inwoont sinds ze vorig jaar failliet werd verklaard, heeft nu spijt van haar overdadige levensstijl. “Ik telde mijn geld eigenlijk nooit, dus ik weet niet precies hoeveel we over de balk hebben gesmeten. In ieder geval meer dan een miljoen”, aldus Heidi.

Ze vervolgt: “We waren eigenlijk altijd erg nuchter en nederig, maar je weet nooit hoe je reageert op roem en geld. Ik had in ieder geval nooit gedacht dat ik de persoon zou kunnen worden die ik werd. Ik mis de roem niet, maar het geld wel. We waren stukken beter af geweest als we een deel hadden gespaard.”

“Spencer en ik hebben nu de tijd om terug te kijken op wie we waren en wat we hebben gedaan. We zijn er allesbehalve trots op, maar we kunnen nu alleen vooruitkijken. We zijn nu eigenlijk weer veranderd in de personen die we oorspronkelijk waren.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten