Isa Hoes hoopt op liefde

Het gaat steeds beter met Isa Hoes. “Ik zit in een fase dat ik weer het vertrouwen heb dat alles goed komt”, vertelt de 45-jarige actrice in het AD.

Na het verlies van haar man Antonie Kamerling, die in oktober 2010 zelfmoord pleegde, hadden Hoes en haar kinderen het heel moeilijk. Maar ze pakte de draad weer op en is ook alweer aan het werk. Momenteel speelt ze de hoofdrol in het theaterstuk Verlies.

Het stuk komt soms pijnlijk dichtbij. “Ik herken bijvoorbeeld het element dat het niet goed is om alleen maar thuis op de bank te zitten en te zwelgen in je eigen verdriet. Rouw is rouw, dat rotgevoel gaat toch niet weg. Ook omwille van mijn kinderen ga ik door met mijn leven.”

En dat betekent ook een mogelijk nieuwe liefde. “Natuurlijk hoop ik weer eens verliefd te worden. Vlinder zei de dag na Antonies dood dat ze een nieuwe papa wilde. Anders dan mijn zoon. ‘Hij komt er niet in hoor’, zei hij. Maar ik wilde het ze direct al duidelijk maken. ‘Jongens, mama blijft niet voor altijd alleen.'” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten