Jessica Simpson verdrietig door scheiding

Jessica Simpson is verdrietig vanwege de scheiding van haar ouders, maar maakt het volgens People’s bronnen naar omstandigheden goed. De 32-jarige zangeres heeft haar dagelijkse routine gewoon weer opgepakt. Zo gaat ze vier keer per week naar de sportschool en doet ze haar werk als mentor in het televisieprogramma Fashion Star.

Ondertussen wordt er nog flink gespeculeerd over de details van de scheiding. Woensdag kwam RadarOnline met het schokkende bericht dat Joe bekend zou hebben dat hij homoseksueel is. Ook zou hij al een jaar een affaire hebben met een 20-jarige toyboy. Vrijdag lieten bronnen de entertainmentwebsite weten dat ene Bryce Chandler Hill de bewuste minnaar is, een 21-jarig model. Een goede vriend van Jessica en haar zusje Ashlee zegt dat de gezusters Simpson vermoeden dat deze Bryce hun vader als opstapje naar roem gebruikt.

Een woordvoerder liet weten dat het ‘een vriendschappelijke breuk’ was en dat er ‘geen derde partij bij betrokken is’. De familie ontkent de berichten over Joe’s seksuele geaardheid niet. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten