Jessica ziet Ashlee niet meer

De scheiding van hun ouders heeft een wig gedreven tussen de zusjes Jessica en Ashlee Simpson. Jessica kiest voor de kant van hun moeder Tina en beschuldigt hun vader Joe van alles en nog wat, terwijl Ashlee aan de zijde van Joe blijft staan.

”Jessica en Ashlee zijn uit elkaar door hun ouders”, citeert RadarOnline een bron die dichtbij de familie Simpson staat. ”Jessica steunt haar moeder waar ze kan. Maar Ashlee neemt haar moeder kwalijk dat zij niet genoeg aandacht had voor Joe gedurende hun huwelijk. Ze vindt dat Tina te veel van huis was en dat Joe daardoor de liefde buitenshuis zocht.”

”Jessica en Ashlee kunnen het maar niet eens worden wie gelijk en wie ongelijk heeft. De realiteit is dat ze de situatie dienen te accepteren en ze hun ouders moeten steunen in deze moeilijke tijd”, vervolgt de bron.

Jessica heeft last van vreetbuien om te verwerken dat haar 54-jarige vader relaties had met twee mannen. ”Jessica’s eetpatroon is ontspoord sinds de geruchten over de homoseksuele escapades van haar vader”, aldus de bron. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten