Jody gunt Ali B Televizier-Ring

Als het aan zanger Jody Bernal ligt, krijgt Ali B vrijdagavond de felbegeerde Televizier-Ring uitgereikt. De zanger laat aan Shownieuws weten: “Ik gun het hem echt zo erg. Zijn programma vind ik echt vernieuwend. Ik kijk er graag naar. Het is iets totaal anders en het zit goed in elkaar.”

Jody is ook enthousiast over Ali B’s concurrenten The Voice of Holland en Wie is de Mol?, maar hij vindt Ali B op Volle Toeren absoluut de beste van het stel. “Wat ik ook zo grappig vind is de tumult om het hele Televizier Gala heen. Ali B krijgt zoveel support van andere bekende Nederlanders. En zelf maakt hij er ook geen geheim van dat hij de ring graag wil winnen. Zijn enthousiasme maakt dat ik het hem nog meer gun. Ik ga in ieder geval op zijn programma stemmen”, aldus Jody.

Jody voelt zich prima. Hij heeft nog wel wat last van zijn oor, maar ’t gaat steeds beter. Hij is momenteel druk bezig in zijn studio. “Ik ben house- en popmuziek aan het maken. Een beetje aan het experimenteren met de keyboard, de computer en gitaren. Inmiddels ben ik ook alweer aan het optreden.”

De zanger krijgt binnenkort van de KNO arts te horen of hij wel of niet blijvende hoorbeschadiging heeft opgelopen.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten