Johnny niet meer vies van het huwelijk

Johnny de Mol en Josje Huisman zijn pas een paar maanden een stelletje, maar al veelbesproken. Johnny bespreekt met het AD de stand van zaken wat betreft zijn liefdesleven.

”Welk koppel spreekt er na drieënhalve maand nou over kinderen of een huwelijk? Ik heb sinds ik Josje ken alleen mijn stelregel ‘ik trouw nooit’ wel enigszins moeten aanpassen. Ik ben daarvan niet meer zo zeker”, aldus Johhny. ”Ik ben voor het eerst op een punt in mijn leven waarop ik voel er klaar voor te zijn. De reden daarvoor kan door persoonlijke groei zijn, maar ik houd het op de invloed van de persoon die ik tegenkom.”

Toch vindt de presentator alle aandacht voor zijn relatie vervelend, omdat het druk legt op de prille relatie. Maar Johnny snapt het ook wel weer. Hij heeft immers een reputatie van vrouwenverslinder: ”Ik heb in het leven alles gedaan wat God verboden heeft en er zelfs een paar dingen bij verzonnen. Maar ik heb altijd geweten: op een gegeven moment houdt die levenswijze op en komt het goed”.

Dat Johnny uiteindelijk kinderen wil, staat in ieder geval vast: ”Ik weet mijn hele leven al dat ik kinderen wil. Mijn broertje Kaj is net vader geworden. Ik stond als één van de eersten aan het kraambed. Ik vind kinderen gewoon ontzettend leuk”.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten