José Hoebee wil verhuizen

José Hoebee wil heel graag verhuizen. De ex-Luv-zangeres woont nu in een huis in het Gooi dat vriendin Viola Holt voor haar regelde. Maar omdat dit in het bos staat, voelt José zich er niet thuis. “Ik heb van mijn psycholoog het advies gekregen om niet in een bos te gaan wonen. Het is te somber”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

“Het is te klein”, gaat ze verder. Gelukkig voor haar heeft ze een urgentiebrief gekregen van haar huisarts en psycholoog waardoor ze mogelijk snel een andere woning kan betrekken. Het vrijstaande huis waar ze nu woont staat in een bosrijke omgeving en een winkelcentrum is ook niet direct om de hoek.

Aangezien de zangeres geen auto heeft, is ze aangewezen op het openbaar vervoer. “Er gaat wel een bus, maar ik moet dan wel altijd eerst naar Weesp en van daaruit kan ik verder reizen”, aldus Hoebee. “Ik wil niet zielig doen hoor”, voegt ze hier nog wel aan toe.

Sterke mannen
“Ik hoop dat er nu een paar sterke mannen opstaan die mij willen verhuizen. Want dat kost ook veel geld”, sluit ze het interview af.

Hoebee verloor in juni haar man Will aan de gevolgen van kanker. Later bleek dat hij haar achterliet met schulden. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten