‘Justin en Jessica zijn al in Italië’

De geruchten rondom het huwelijk van Justin Timberlake en zijn Jessica Biel worden steeds hardnekkiger. Het stel is al in Italië om zich voor te bereiden op de grote dag, melden verschillende entertainmentmedia.

Volgens E! News zijn Justin, Jessica en veel van hun gasten al in Italië om wat cultuur op te snuiven. Zo heeft de groep al een grot bezocht en daar lokale kazen en olijven gegeten. Uiteraard werd de grot afgesloten voor het ‘gewone’ publiek en omringd door beveiligers en agenten.

Life & Style schrijft over een cocktailfeestje woensdagavond aan de Adriatische zee. Het blad wist een kiekje te bemachtigen waarop Justin te zien is met familie en vrienden. Een insider vertelt over een tien minuten durende vuurwerkshow tijdens het feest.

Radar Online liet woensdag weten dat het stel deze week nog trouwt. Het Amerikaanse showbizzpaar heeft in het voorjaar uitnodigingen verstuurd, maar deze bewust vaag gehouden om te voorkomen dat er iets uitlekt. De gasten hebben een overeenkomst getekend waarin staat dat ze niets naar buiten mogen brengen over het huwelijk. Ook mogen de dames en heren geen camera’s of mobiele telefoons meenemen naar het feest.

Justin en Jessica zijn sinds 2007 een stel, al is het tussendoor wel eens uit geweest.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten