Kidman in shock na scheiding Cruise

Voor Nicole Kidman is de scheiding van Tom Cruise een belangrijke mijlpaal in haar leven. “Ik zou alles voor hem gedaan hebben”, vertelde ze in een interview met DuJour magazine over haar huwelijk. Maar terugkijkend voegt ze toe: “Ik was ook impulsief en naïef.”

In 1990 trouwde Kidman op 23-jarige leeftijd met Tom Cruise. “Ik was helemaal tot over mijn oren verliefd”, zegt de actrice vol liefde over haar tijd met de acteur. De twee waren gelukkig, maar door alle media-aandacht leidden ze een geïsoleerd leven. “We zaten in een bubble, alleen wij twee bestonden. We werden erg afhankelijk van elkaar.”

In 2000 vierden ze hun 10-jarige huwelijk samen met vrienden. “Ik dacht dat ons leven samen perfect was”, zegt ze daarover. Maar twee maanden later pakte Tom zijn biezen. Nicole was verrast door de snelle scheiding. De media achtervolgde haar maandenlang. Ze had het gevoel alsof ze haar identiteit had verloren, en dat niemand meer met haar wilde praten nu Tom weg was. “Het kostte me heel veel tijd om erover heen te komen”, onthult ze. “Het was een schok voor me.”

De 45-jarige actrice is inmiddels gelukkig met haar man Keith Urban. Samen hebben ze twee dochters. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten