Kirstie Alley nooit vreemdgegaan

Kirstie Alley beweert stellig dat ze nooit een seksuele relatie heeft gehad met zowel John Travolta als Patrick Swayze tijdens haar huwelijk met Parker Stevenson. Dit zei ze in het televisieprogramma van de Amerikaanse presentator Jimmy Kimmel.

Kimmel vroeg hiernaar omdat Alley in haar boek The Art of Men toegaf ‘ernstig verliefd’ te zijn geweest op beiden. Het kwam echter nooit tot fysiek contact. “Ik heb het woord affaire nooit in de mond genomen. Het waren geen seksuele affaires”, aldus de 61-jarige actrice.

Ze werd verliefd op Travolta tijdens de opnames van de film Look Who’s Talking in 1989. “Als je zes maanden met elkaar op de set staat worden de lijntjes dunner. Maar je ziet sterren elke dag scheiden doordat ze wél seks hebben, Jimmy”, zei ze met enige ironie.

De actrice is over haar verliefdheden altijd eerlijk geweest tegenover Stevenson. “Hij wist er toen van. Ik vertelde het hem en we gingen gewoon door. Ik kan niet geloven dat hij me niet afmaakte toen, had ‘ie moeten doen.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten