Lady Gaga idolaat van Edith Piaf

Waarom zou je voor een handtekening van je idool gaan, als je ook voor teennagels kunt gaan? Lady Gaga is helemaal vol van de Franse zangeres Edith Piaf. Vol genoeg in ieder geval om bijzondere souvenirs aan de grande dame van het chanson te willen hebben.

Kleren, schoenen, parfumflesjes en brieven van Piaf staan op Gaga’s verlanglijstje. Daarop prijken ook teennagelknipsels. Gaqa wil volgend jaar de 50ste verjaardag van het overlijden van Piaf op een speciale manier herdenken. Vertegenwoordigers van de New Yorkse zangeres spreken met de erfgenamen van Piaf over de rechten op haar eerste op beeld opgenomen optreden en met Piaf’s platenmaatschappij over het gebruik van negen nummers. Naar wordt aangenomen, kunnen de beelden worden ingezet op Gaga’s volgende tournee en zouden Piaf’s liederen gebruikt worden als samples op de nieuwe plaat.

Een bron vertelt verder aan The Sun dat Lady Gaga veel van zichzelf herkent in Edith Piaf, vooral dat zij ook een rebels type was in haar tijd. Hoewel de zaken lastig liggen en langzaam gaan, hoopt Gaga dat de erven Piaf toestemming geven en de muziek zodoende naar een nieuw publiek gebracht kan worden.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten