‘Lieke ultieme Bondgirl’

Als het aan de luisteraars van 100% NL ligt, dan staat Lieke van Lexmond in een volgende James Bondfilm naast Daniel Craig. In de ochtendshow van Colin Banks kon naar aanleiding van de nieuwe 007 Skyfall gestemd worden voor ‘De ultieme Nederlandse Bondgirl’.

Doutzen Kroes en Carice van Houten waren met een tweede en derde plaats ook populair, maar Lieke kwam als de favoriet uit de bus. Zelf ziet de actrice een rolletje in de filmserie ook wel zitten. “Ik kan niet ontkennen dat ik het geweldig zou vinden om in een James Bondfilm te spelen. Ik vind het echt een eer, echt super”, laat ze weten.

Daniel Craig gaat na Skyfall nog zeker twee keer de rol van Engelands meest beroemde geheim agent vertolken. Wie zijn vrouwelijke tegenspeelsters gaan worden blijft spannend. Heel gek is het idee van een Nederlandse Bondgirl niet. Zo was Daphne Deckers te zien als mooie pr-agente in Tomorrow Never Dies en werd Famke Janssen een ster in Hollywood na haar verschijning in GoldenEye. De allereerste Bondgirl was zelfs een Nederlandse. Linda Christian, die in het echt Bianca Welter heet, speelde in de tv-adaptatie van ‘Casino Royale’ in 1954.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten