‘LiLo stal 15.000 dollar aan kleren’

Lindsay Lohan wordt weer beschuldigd van diefstal. De actrice zou voor 15.000 dollar aan kleding hebben gestolen van de set van Scary Movie 5, meldt RadarOnline.

Een insider vertelt aan het Amerikaanse blad National Enquirer dat Lindsay het idee had dat ze alles wat ze mooi vond, kon pakken. “Het was alsof ze dacht dat ze er recht op had, zoals je een zeepje in een hotel mee mag nemen. Alle acteurs wisten ervan. De producenten berustten zich in de gedachte dat dit nu eenmaal de prijs is die je moet betalen als je met Lindsay samenwerkt. Iedereen op de set in Atlanta praatte erover.”

De bron vertelt dat Lindsay het personage dat ze speelde in de film ook niet leuk vond. Ze zou verscheidene malen niet zijn komen opdagen op haar werk. Pas toen er gedreigd werd met een rechtszaak zou ze op de set zijn verschenen. “Zelfs de onbetrouwbare Charlie Sheen was bezorgd dat ze niet naar de set kwam.”

Lohan zou niet hoeven te vrezen voor haar gestolen waar. “De mensen die de kleding verzorgden, waren er niet blij mee dat ze dingen misten. Maar de filmproducenten besloten dat het de moeite niet was om te proberen alles terug te krijgen.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten