Mark wint Strictly Come Dancing

Mark van Eeuwen is de winnaar van de dansshow Strictly Come Dancing. De professionele jury verkoos de GTST-acteur boven radio- en televisiepresentatrice Sylvana Simons.

Een tijdlang leek Sylvana de gedoodverfde winnares. Dansen is haar grote passie en ze deed het vroeger op professioneel niveau. Mark begon juist redelijk laconiek aan de tv-show, maar werd fanatieker naarmate de eindstrijd in zicht kwam.

Sylvana kreeg eerder in de reeks een tegenslag te verduren: danspartner Redmond Valk raakte geblesseerd. In de finale danste ze met Aerjen Mooijweer. Ze bleek zaterdagavond een sportief verliezer. “Ik gun het Mark heel erg. En ik heb met dit programma de reis van mijn leven gemaakt. Iedereen bedankt!”

Winnaar Mark van Eeuwen bedankte zijn fans via Twitter: “Dank jullie wel voor jullie stemmen!!! Jullie gaven de doorslag. Het was een super show. Love you all !! Xx mark”

Andere deelnemers
Deelnemers die al eerder in de reeks waren afgevallen, dansten tijdens de finale nog een keer met elkaar: hockeyster Naomi van As, politica/zangeres Sabine Uitslag, actrice/zangeres Ria Valk, ondernemer/producer Stacey Rookhuizen, acteur Arjan Ederveen, zanger Danny Froger en cabaretier Javier Guzman.

Strictly Come Dancing werd gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij. (Redactie/BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten