Matthijs laat Britt en Ymke wachten

Matthijs van Nieuwkerk staat hoog op het verlanglijstje van Britt en Ymke voor hun nieuwe talkshow. Maar de VARA-presentator weigert vooralsnog op te komen draven bij Britt en Ymke Stellen Vragen.

Volgens de meiden zei Van Nieuwkerk tegen hen dat hij erover zou nadenken en dat ze hem maar moesten verrassen. Dat hebben ze vervolgens gedaan. “We zijn bij hem thuis geweest”, vertelt Ymke in Sp!ts. “Hij was er niet, dus toen hebben we een kaart gedropt bij zijn buurmeisje. Ik vond het wel een verrassende actie, maar hij was er niet van gecharmeerd.”

Volgens Ymke is Matthijs vooral Britt wel iets verschuldigd, omdat zij al vaak te gast is geweest bij De Wereld Draait Door. “De aflevering dat ze werd geïmiteerd door Thijmen, was de best bekeken aflevering ever. Dus dan mag je ook wel eens een keer wat terugdoen.”

Britt maakt vrijdag bij het Gouden Televizier-Ring Gala kans op de Televizier Talent Award. “Als ik win, dan spring ik van de Nelson Mandelabrug naast de McDonald’s in Purmerend”, belooft ze. “Die is vijftien meter hoog. Dat is wel eng!”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten