Meer financiële problemen voor Lindsay

De financiële problemen van Lindsay Lohan stapelen zich op. Volgens haar manager komt dit door haar roekeloos gedrag, beweert TMZ op basis van sms’jes die Lindsay’s broer Michael Lohan en haar advocaat Dave Feldman elkaar stuurden.

Uit een sms van Michael blijkt dat Lindsay 150.000 dollar (ruim 115.000 euro) in contanten ontving voor een schnabbel in Los Angeles voor een energiedrankje. Dit was meteen na haar knallende ruzie met haar moeder Dina. Lindsay gaf de grote som geld aan haar broertje die het veilig op de bank zou zetten. Die vreesde echter dat Dina toegang zou hebben tot deze bankrekening en zich het geld zou toe-eigenen.

Haar advocaat reageert daar in een andere sms verontwaardigd op, omdat Lindsay verzuimd had hem en haar zaakwaarnemer bij de deal te betrekken. De advocaat beweert dat als Lindsay dat wel had gedaan, ze meer geld had kunnen verdienen voor de klus en het geld veilig was geweest. TMZ ziet in de sms’jes de zorg van Lindsay’s vader bevestigd. Hij vindt dat Lindsay een bewindvoerder nodig heeft. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten