Michael: Dina manipuleert Lindsay

De ouders van Lindsay Lohan zijn weer druk bezig zich publiekelijk om hun dochter te bekommeren. Dina Lohan speelt spelletjes met haar dochter om zo haar eigen wandaden te verbergen. Dat beweert althans Michael Lohan.

Uit een telefoongesprek dat donderdag te horen was op de website van TMZ bleek dat de actrice haar moeder beschuldigt van drugsgebruik. De twee zaten samen in een auto na een avond feesten toen het helemaal uit de hand liep. Lindsay belde haar vader om hulp te vragen. “Ze heeft coca├»ne gebruikt, ze voelt de hele tijd aan haar nek.. shit”, zei ze. Vaderlief nam het gesprek op en het kwam op TMZ terecht.

Lindsay beweert nu dat ze heeft gelogen tegen haar vader. Het drugsverhaal is niet waar. Omdat Michael het telefoongesprek opnam, is hij wat haar betreft dood.

Maar volgens Michael manipuleert Dina haar dochter. “Ze gebruikt Lindsay om haar eigen sporen uit te wissen.” Volgens Michael is het belachelijk dat zijn dochter het voor haar moeder opneemt. Dat Lindsay hem nooit meer wil spreken, lijkt hem niet te raken. “Ik weet dat Lindsay van me houdt en ik hou heel veel van haar.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten