Modern Family’s ‘Alex’ betrapt in bed

Actrice Ariel Winter, bekend als Alex uit Modern Family, is door haar moeder in bed betrapt met haar vriendje. Ariel is 14 en ze lag in bed met haar 18-jarige vriend. De twee kennen elkaar vijf maanden. Dat zegt althans de moeder van de actrice tegen Celebuzz.com.

In het politierapport staat dat moeder Chris Workman haar dochter op 24 september betrapte. In de VS is seks met een minderjarige verboden “Ik vind dat mijn dochter geestelijk en lichamelijk te jong is voor dit soort dingen. Die jongen is een volwassene en als hij met een jong meisje het bed in duikt, dan moet hij daar de consequenties van dragen”, zegt Workman. Daarom wil ze de jongen laten vervolgen.

De actrice diende begin oktober een aanklacht in tegen haar moeder wegens jarenlange mishandeling. De moeder zegt nergens wat van te weten. Workman beschuldigt haar dochter ervan de aanklacht alleen te hebben ingediend omdat ze niet blij was met de relatie van Ariel en haar vriend. De oudere zus van Ariel heeft momenteel de voogdij over het meisje. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten