De Lohans in vechtpartij

Dat het niet botert tussen moeder en dochter Lohan mag een understatement van jewelste heten waar het ernaar uitziet dat er fikse mot is geweest tussen de twee. Dat bericht TMZ.

Gisterennacht gingen de twee na een avond stappen weg bij een nachtclub en midden in de nacht schijnt een en ander al uit de hand gelopen te zijn met een ruzie in de auto op weg naar het huis van moeder Dina. Naar verluidt zo de ruzie eenmaal in het huis ge-escaleerd te zijn tot op het punt dat Lindsay een snee in haar been opliep en ook een armband in de vechtpartij gesneuveld zou zijn.

Alarmnummer 911 kreeg een oproep over huiselijk wereld en er kwamen meerdere agenten naar Dina’s huis. Blijkbaar is er proces verbaal opgemaakt, maar niemand is in de boeien geslagen. Volgens bronnen uit de omgeving van Lindsay was haar moeder al danig in de olie in de nachtclub. Zij had niet meer willen betalen voor een taxi en wilde met de limousine naar haar huis gebracht worden in plaats van naar het New Yorkse hotel van haar dochter. Na een woordenwisseling en worsteling kreeg Dina haar zin, maar dochterlief was wel ‘beschadigd’ geraakt.

Inmiddels meldt TMZ ook dat Lindsay in een telefoongesprek met haar vader heeft verklaard dat haar moeder onder invloed van coke was en dat de ruzie over een geldkwestie ging. Het geredigeerde telefoontje kun je hier beluisteren (om niet veel wijzer van te worden in alle hectiek).

Vergeven en vergeten een dag later zit er blijkbaar ook nog steeds in voor moeder en dochter. Althans, dat suggereert beeld dat TMZ heeft gepubliceerd.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten