Moszkowicz: “Te druk voor relatie”

Voor velen kwam de breuk tussen Eva Jinek en Bram Moszkowicz als een donderslag bij heldere hemel. Vooral omdat de twee in september nog in alle toonaarden ontkenden dat er een einde was gekomen aan hun liefde. Aan De Telegraaf vertelt de advocaat nu dat de twee het simpelweg te druk hadden met hun carrières.

Volgens Bram heeft de breuk niks te maken met de situatie waar hij momenteel in zit. “Onze beslissing had meer te maken met het feit dat wij twee hardwerkende mensen zijn die vol gaan voor onze carrières.” Ook kan de 52-jarige advocaat het niet nalaten om zijn ex-vriendin (34) te prijzen. “Problemen maken Eva juist sterker. Vergeet niet, ze heeft een baan voor mij opgegeven. Eva is een buitengewoon krachtige vrouw.”

Dinsdag lichtten de twee hun breuk in een schriftelijke verklaring al toe: “Eva Jinek en Bram Moszkowicz hebben enige tijd geleden besloten uit elkaar te gaan. Dit nadat zij tot de conclusie kwamen dat een vriendschappelijke relatie beter bij hen past”, aldus de verklaring. “Omdat Eva en Bram zelf wilden bepalen wanneer zij het nieuws naar buiten zouden brengen, zijn zij niet ingegaan op de media-aandacht rond hun relatie.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten