Nolan Gould (13) geslaagd

Dat Nolan Gould niet dom is, liet hij eerder dit jaar al weten in de talkshow van Ellen DeGeneres. Het kindacteurtje uit Modern Family vertelde de host in januari dat hij een IQ van 150 heeft. Deze week verraste de 13-jarige Nolan Ellens publiek weer, door te vertellen dat hij al klaar is met de middelbare school.

“Ik heb veel gestudeerd in de zomer en met een examen de middelbare school afgesloten”, aldus Nolan tijdens de show die maandag in Amerika werd uitgezonden. “Waarschijnlijk ga ik nu online studeren.” Normaal gesproken doen Amerikaanse scholieren pas rond hun achttiende jaar eindexamen.

Nolan, die in de komedieserie de rol van Luke Dunphy vertolkt, sprak verder met humor over het succes van de serie, die dit jaar voor de derde keer op rij een Emmy Award won. “Toen ik in mijn limo onderweg was naar de prijzenceremonie, realiseerde ik me: ‘Wacht even! Ik ben 13! Dit is mijn derde keer bij de Emmys. Wat moet ik met de rest van mijn leven doen? Vanaf dit moment kan het alleen nog maar slechter gaan.”’ (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten