Obama geeft Jay-Z opvoedadvies

Het is geen geheim dat Jay-Z en Beyoncé goed bevriend zijn met president Barack Obama en zijn vrouw Michelle. Tijdens een radio-interview bij Cleveland Z107.9 gaf Obama toe Jay-Z zelfs te voorzien van opvoedadvies.

”Ik heb ze in de laatste paar jaar steeds beter leren kennen”, vertelt de president van de Verenigde Staten. ”Het zijn fijne mensen. Beyoncé gaat heel goed om met Michelle en de meisjes. Ze zijn goede vrienden. Het zijn nuchtere mensen en ik praat met hen over dezelfde dingen als waar ik het met mijn andere vrienden over heb.”

Hier valt blijkbaar ook het opvoeden van kinderen onder. ”Ze hebben onlangs een dochter gekregen. Ik heb nog even duidelijk gemaakt dat Jay-Z Beyoncé zoveel mogelijk moet helpen en niet alles aan haar en zijn schoonmoeder moet overlaten.”

Jay-Z en Beyoncé steunen Obama waar mogelijk. Zo verscheen het beroemde koppel onlangs in een reclamespotje voor zijn herverkiezingscampagne en organiseerden de twee een fundraiser voor de president , waarmee ze ruim 3 miljoen euro ophaalden.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten