Orkaan houdt sterren in de greep

Sterren in Amerika bereiden zich voor op de komst van orkaan Sandy, maar Lindsay Lohan vindt de paniek om de orkaan maar overdreven. ”Waarom is iedereen toch zo paniekerig? Denk positief en bid voor vrede”, twittert de actrice.

Acteur Jerry Seinfeld twittert over burgemeester Bloomberg van New York, die zich gekleed in schipperstrui op de orkaan voorbereidt. Sterren aan de westkust zijn aan de beeldbuis gekluisterd en leven mee. Komiek Jimmy Fallon is een van de sterren aan de westkust die dankbaar is dat zijn late nightshow geen last heeft van het natuurgeweld.
Ook Kim en Khloé Kardashian doen een schietgebedje. ”Terug in Miami. Storm gemist. Ik bid voor iedereen aan de oostkust. Ik hoop dat iedereen veilig is”, twittert Kim. Haar zusje laat eveneens via Twitter weten te bidden voor iedereen aan de oostkust.
”Is Sandy een jongen of een meisje”, vraagt talkshowpresentator Larry King zich af. Olivia Wilde relativeert de hoeveelheid reacties. ”Waren er ook zoveel orkanen vóór Twitter?” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten