Patty verrast vriend Ralf

Patty Brard heeft Ralf Mackenbach verrast door woensdag te verschijnen op de presentatie van zijn derde album Seventeen.

Tijdens een mini-concert bij het hoofdkantoor van Hyves overviel Patty de tienerzanger vlak voor diens toegift en overhandigde hem het eerste exemplaar van Seventeen. Dit maakte platenmaatschappij Cloud 9 Music bekend.

”Ik was totaal verrast om Patty ineens te zien bij mijn albumpresentatie. We zijn goede vrienden geworden tijdens het programma Sterren Springen, dus ik vond het super dat zij mij het eerste exemplaar wilde overhandigen”, aldus de tienerzanger. Patty was net terug uit India en had nog een jetlag, maar ze wilde Ralf graag overvallen.

Ralf werd begin oktober 17 jaar. Met Seventeen wil Ralf laten zien dat hij drie jaar na het winnen van het Eurovisie Junior Songfestival met het nummer Click Clack geen kindsterretje meer is. In Spits vertelt Ralf dat hij net als zijn oudere broers, acteur Rik en model Roel wil studeren. Het wordt geen popacademie. ”Doe mij maar iets technisch zoals natuurkunde of scheikunde. Dat is meer mijn ding.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten