Perfect huwelijk Miley

Miley Cyrus heeft al een idee hoe haar bruiloft eruit moet zien. Dat vertelde de 19-jarige blondine in de talkshow van Ellen DeGeneres. Wanneer zij en verloofde Liam Hemsworth elkaar precies het jawoord geven, kon de zangeres/actrice echter nog niet zeggen.

“Ik heb geen idee. Ik ben nu echt zo gefocust op mijn album. Ik wil ook niet alles tussen het toeren door hoeven te plannen. Ik besef ook pas sinds kort wat er allemaal komt kijken bij het plannen van een bruiloft. Al droom ik natuurlijk wel van een perfecte bruiloft”, aldus Miley.

Ze vervolgt: “Kijk, het maakt mij eerlijk gezegd niet veel uit welke kleur de servetten hebben, maar dit zijn van die details waar je wel rekening mee moet houden. Ik wil er ook niet teveel over nadenken en dat zo het mooiste moment zelf verloren gaat.”

Op de vraag van Ellen waar ze het meeste naar uitkijkt op de ‘Grote Dag’ antwoordde Miley: “De blik in zijn ogen wanneer hij mij voor het eerst in mijn jurk ziet. En natuurlijk alle aanwezige familie en goede vrienden die alles samen met ons meemaken.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten