Robbie aast op huis Bahama’s

Robbie Williams wil zichzelf belonen voor het succes van zijn nieuwe single Candy. De zanger richt zijn pijlen op een huis op de Bahama’s, zo ving The Sun op.

Robbie kwam met zijn single op 1 binnen in Groot-Brittannië. En ook zijn album Take The Crown gaat als een speer. En dat betekent dat de multimiljonair eindelijk de grootste droom van zijn vrouw Ayda in vervulling kan laten gaan: een huis in de Caraïben.

“Robbie en vooral Ayda hebben de effecten gevoeld van de kou in Londen de afgelopen weken”, aldus een bron. En omdat twee gewend zijn aan het zonnige klimaat van Los Angeles, waar ze tot voor kort woonden, begonnen ze steeds vaker te praten over zonnige vakanties. “Ayda heeft het grootste deel van haar leven in de VS gewoond dus ze houdt van de zon.”

Volgens de bron is het plan dat het stel en hun pasgeboren dochter Teddie in Engeland blijven wonen zodat Robbie aan zijn solocarrière kan werken en Teddy Engels opgroeit. Maar daarnaast willen ze zo vaak mogelijk naar de zon. Ze hebben inmiddels al wat huizen bezichtigd op de Bahama’s. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten