Robbie: ‘Coldplay of Madonna en ik breek jullie benen’

Robbie Williams heeft grootmoedig gereageerd op de beslissing van het Briste Radio 1 om zijn nieuwe single Candy niet te draaien. Hij voegde er een grapje aan toe dat als het station wel Coldplay of Madonna zou durven te draaien; hij langs zou gaan om “hun benen te breken”. Dat bericht NME.

Het gaat volgens een woordvoerder van Radio 1 niet om de vraag naar de leeftijd van Williams, maar relevantie. De zender denkt dat andere acts meer passen bij het kerndoelgroeppubliek tussen de 15 en 29 jaar.

Toen Williams gisteren de kerstverlichting ontstak in de Londense Oxford Street, sprak Metro met hem. Hij zei niet uit te zijn op wraak. “Het gaat er niet om wie het laatste lacht. Radio 1 is onderdeel van de staat en van staatswege moeten ze 17- tot 24-jarige aanspreken en het ligt voor de hand dat ik daar niet in pas en dat is OK.” Daarna had hij alleen maar lovende woorden voor Radio 1 over.

“Het is niets persoonlijks; geen vendetta tegen Robbie Williams, maar ze kunnen maar beter geen Coldplay of Madonna draaien, anders breek ik hun benen.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten