Robbie is trouw als hij niet drinkt

Het is maar goed dat Robbie Williams de drank heeft afgezworen. Tegen Shortlist Magazine zegt de zanger dat hij zijn vrouw Ayda Field waarschijnlijk niet trouw zou blijven als hij nog steeds zou drinken.

In het interview met het magazine werd gevraagd hoe de womanizer van andere vrouwen kan afblijven tegenwoordig. “Het is honderd keer makkelijker wanneer je niet drinkt. En ik drink niet”, aldus de zanger.

The Robster deed nooit zo moeilijk met alcohol in zijn lijf. “Als ik dronk, had ik altijd seks. Dan kon ik hem nooit in mijn broek houden”, zegt Robbie niet echt genuanceerd.

“Bij een jubileum verwachten vrouwen altijd bloemen enzo”, vertelt de wereldster. Hij is van mening dat je het anders moet benaderen als je trouw blijft. “Dan hoor je een gouden ring te krijgen.”

“Ik heb mijn vrouw altijd bij me. Altijd. Ik mis het het gerommel met andere vrouwen niet, maar blijf natuurlijk wel een man. Dit is een goedlopend project nu. Het voelt onnatuurlijk, maar tot dusverre gaat het prima”, aldus de entertainer.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten