Robbie van binnen zestien

Robbie Williams voelt zich nog steeds alsof hij 16 jaar oud is. De 38-jarige zanger zegt dat het vaderschap hem beangstigt omdat hij voor het eerst in zijn leven echt verantwoordelijkheid moet nemen. Williams’ vrouw Ayda Field beviel onlangs van hun dochtertje Theodora ‘Teddy’ Rose.

Robbie zegt in de Duitse GQ dat hij nog moet wennen aan zijn nieuwe rol als vader. “Diep van binnen ben ik nog steeds 16. Veel van mijn vaardigheden zijn nog exact hetzelfde als toen ik mijn carrière begon met Take That. Ik hoefde nooit voor mezelf te zorgen. Alles werd altijd voor me geregeld en nu moet ik ineens voor een klein mensje zorgen. Dat beangstigt me.”

De Candy-ster onthult tevens in het blad dat hij momenteel een ‘verwarrende en griezelige’ periode doormaakt sinds hij zijn eigen identiteit probeert te ontdekken. “Er zijn soms zware onderhandelingen gaande tussen de voormalige en de huidige ik. Ik vraag me werkelijk iedere dag af wie ik nu eigenlijk ben. Het is verwarrend en eng, omdat ik eigenlijk een eeuwige tiener ben.” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten