Robbie was angstig tijdens de bevalling

Robbie Williams heeft een boekje opengedaan over de geboorte van zijn dochter. De zanger en zijn vrouw Ayda Field beleefden angstige momenten tijdens de bevalling, zo onthulde hij aan The Sun.

Dochter Teddy kwam niet zonder slag of stoot op de wereld. “Ik heb de navelstreng doorgeknipt, maar dat heb ik gedaan toen ze nog in Ayda zat”, vertelt Robbie. “Teddy werd blauw omdat de navelstreng om haar nek zat. Ik moest snel zijn met de schaar. Het was net als de eerste dertig minuten van Saving Private Ryan.”

Ondanks dat angstaanjagende moment kwam kleine Teddy er na 12 uur gezond uit. De geboorte maakte een hoop los bij de dolgelukkige artiest. “Ik heb enorm veel respect voor vrouwen die baby’s krijgen.” De bevalling vergeet hij nooit meer. “Het was een magisch, magisch moment.”

En ook nu geniet Robbie met volle teugen van Teddy. “Ze is een hele relaxte baby. Ik vind het heel leuk om luiers te verschonen en om vader te zijn. Ik wil niks anders zijn dan vader en echtgenoot. Het leven is best wel perfect nu.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten