Robert noemt Jay-Z ‘respectloos’

De verjaardag van Leonardo DiCaprio is ruw verstoord door een ruzie tussen niemand minder dan Robert de Niro en Jay-Z. Volgens de New York Post noemde de acteur de rapper ‘respectloos’.

In een kamer vol wereldsterren waaronder Martin Scorsese gaf De Niro Jay-Z de volle laag omdat de artiest zijn telefoontjes niet had beantwoord. Volgens bronnen probeerde Jay-Z er nog met een grapje vanaf te komen en ook zijn vrouw Beyoncé kwamen tussenbeide. Maar het mocht niet baten. De Niro was niet te houden.

Toen de zanger De Niro kwam begroeten, begon de acteur er volgens een bron gelijk over dat Jay-Z nooit terugbelde. De Niro klaagde tegen een andere rapper dat Jay-Z had toegezegd een nummer op te nemen voor het Tribeca Film Festival. De Niro belde hem meerdere keren om het te bespreken, maar Jay belde nooit terug.

Onbeleefd

De Niro was er duidelijk niet van gecharmeerd dat hij genegeerd werd. “Hij zei tegen Jay dat als iemand je zes keer belt, je terug moet bellen. Het maakt niet uit wie je bent, het is gewoon onbeleefd.” De ruzie was hét gespreksonderwerp van het feest. “Robert de Niro kan vrij beangstigend zijn als hij kwaad wordt.”

Volgens een bron dichtbij de acteur viel het overigens allemaal wel mee. Het ging slechts om een privégesprek dat toevallig door iemand werd opgepikt. “Geen verhitte discussie.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten