Robotpak voor Koos Alberts?

Een tijdje geleden werd er gespeculeerd dat Koos naar Amerika zou gaan om geopereerd te worden. De zanger zit sinds 1987 in een rolstoel. Het onderlichaam van Koos is door een dwarsleasie verlamd en heeft hij nog maar één functionerende stemband.

Aan Shownieuws laat de zanger het volgende weten: “Ik ga niet opnieuw onder het mes, maar ik ben wel benaderd door de fabrikant van een speciaal robotpak waarmee invalide mensen weer kunnen lopen. De zoon van Maurice de Hond heeft ook al eens in zo’n pak gelopen en dat vond ik heel indrukwekkend om te zien.”

Als het aan de vriendelijke zanger ligt, zou hij graag reclame voor de fabrikant van de robotpakken maken. Zelf zegt hij: “We hebben met elkaar gesproken, maar er is nog niets concreet. Ik ben erg benieuwd hoe het is om met zo’n robotpak aan weer te kunnen lopen. Ik zou zo’n pak best zelf willen hebben, maar er hangt wel een flink prijskaartje aan.”

De speciale looppakken blijken meer dan 100.000 euro te kosten. Koos heeft er iets op bedacht: “Het zou een geweldige deal zijn dat ik reclame zou maken voor hen en dat ik dan zo’n robotpak ervoor terug krijg.”

Zanger Koos Alberts zit volgend jaar bovendien dertig jaar in het vak. Hij wil dat vieren met een jubileumconcert en daar zal hij hoogstwaarschijnlijk een duet met zijn kleindochter Tessa (15) verzorgen.

 

 

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten