Ruth overdenkt haar leven

Nu Ruth Jacott thuis verplicht rust neemt vanwege haar gebroken voet, moet ze een heleboel dingen onder ogen zien. ”Ik word nu zó geconfronteerd met mezelf”, vertelt de zangeres aan De Telegraaf.

”Ik zou nu volop bezig zijn met mijn nieuwe en meest persoonlijke show ooit A Lady On Stage”, aldus Ruth.”Daarin komt mijn leven voorbij. En zonder daar dramatisch over te doen: daarin stip ik mijn verbroken relatie aan. Maar doordat ik naast het podium stapte en daardoor drie middenvoetsbeentjes brak, zit ik nu in het gips.”

Vorig jaar liep de relatie van Ruth met Humphrey Campbell op de klippen. ”Ieder leven kent mooie en minder mooie momenten”, gaat de zangeres verder. ”Dat is ook bij mij zo. Soms zijn dingen negatief, maar toch moet je dan proberen er iets positiefs uit te halen. Daarom heb ik daar in mijn show ook geen eindeloos drama van gemaakt en ben ik er niet extra droevig over. Het is maar net wat je er zelf van maakt. En daarbij: ik ben niet de enige met een verbroken relatie, dat moet je dus niet laten overheersen.”

Door de verplichte rust heeft Ruth genoeg tijd om haar leven eens te overdenken. ”Omdat ik eigenlijk altijd wel een volle agenda heb, had ik amper tijd om bij dingen stil te staan”, zegt ze. ”Maar nu is er geen wegschuiven meer aan. Of ik nu wil of niet, ik heb nu de tijd om álles te overdenken: alle gebeurtenissen die me hebben gevormd, dingen die ik heb geleerd, het overgaan van een liefde, maar ook over het ouder worden. Dat omhels ik, want er zijn genoeg mensen die niet het geluk hadden om lang te leven.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten