Ruud Feltkamp in love

Niet zo lang geleden vertelde Ruud Feltkamp nog in een interview dat hij voorlopig niet toe was aan een vaste relatie, maar daar is verandering in gekomen. De 23-jarige GTST-acteur kreeg afgelopen zomer tijdens een vakantie met vrienden iets met de 18-jarige Michelle, vertelt hij in het AD.

De twee waren al langer goed bevriend. Toen ze samen met vrienden een roadtrip naar Italië maakten, sloegen de vonken over. “Ik liep al een tijdje met gevoelens voor haar rond en op een gegeven moment ben ik het gesprek met haar aangegaan en heb ik gevraagd of het geen goed idee voor ons zou zijn om te gaan daten”, aldus Ruud. “Gelukkig was haar gevoel hetzelfde. Toen was er geen houden meer aan.”

De relatie tussen de twee was nog pril toen het interview verscheen waarin Ruud vertelde dat hij absoluut geen behoefte had aan een vriendin. “Michelle was er absoluut niet blij mee en dat heb ik ook echt wel even gemerkt. Maar het was niet meer dan een bijzonder ongelukkige samenloop van omstandigheden”, zegt Ruud. “Dat interview heb ik gegeven vóórdat er iets tussen ons was. Op dat moment had ik niet kunnen bevroeden dat het tussen ons zo snel, zo goed zou gaan.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten