Sterren reageren op winst Obama

Enkele minuten nadat verschillende Amerikaanse nieuwszenders Barack Obama tot winnaar van de presidentsverkiezingen uitriepen, werd Twitter overstroomd met blije tweets van beroemde aanhangers van de president. Rond 6 uur Nederlandse tijd bleek dat de Democraat zijn Republikeinse tegenstrever Mitt Romney ruim voorblijft in de tellingen.

“We kunnen niet gelukkiger zijn dan dit”, schreef Lady Gaga. De popster plaatste hierbij een foto van zichzelf omringd door juichende vrienden. Ook Queen Latifa kwam snel met een blije reactie: “Ik zou niet trotser op mijn land kunnen zijn. Gefeliciteerd, meneer de President!” Rapper P. Diddy plaatste een foto van zichzelf met de tekst: “Nog 4 jaar, ‘Bitches’! Ik ben het aan het vieren.”

Desperate Housewife Eva Longloria liet weten dat ze vreugdetranen in haar ogen kreeg van de voorlopige uitslag. Kelly Osbourne voelt zich veiliger nu het erop lijkt dat Obama heeft gewonnen, en zegt ook: “Homo’s kunnen eindelijk trouwen!” Komiek Ricky Gervais schreef zijn eerste serieuze tweet van de dag, met de tekst: “Goed gedaan, Amerika. We wisten wel dat je het goed zou doen.”

BN’ers
Ook in Amerika wonende BN’ers komen met positieve reacties op de voorlopige uitslag. Doutzen Kroes twittert felicitaties voor de president en haar collega-model Lonneke Engel schrijft opgelucht: “Goedemorgen Nederland! Mag ik u informeren dat wij aan deze kant van de wereld heel blij zijn dat @BarackObama 4 jaar door mag gaan! WOOHOO!”

Ymke Wieringa was er in Nederland vroeg bij, en twitterde direct: “Fijn dat Obama weer heeft gewonnen!” (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten